Kruiden

Kruiden kent vele toepassingen zoals het gebruik van tincturen, kruidenthee, kruidenbaden, aromatherapie, enz.

Aromedica en Aromedicare (vervaardigd door Daniel van der Pluym)

Vervaardigen etherisch oliŽn, die de kracht bezitten om in ongeveer 20 minuten hun helende werking te beginnen. Door MLD wordt dit versterkt, de werkende stoffen in de oliŽn vinden sneller hun plaats van bestemming.

Voorbeelden:

Stress
  Ontspanningsolie
Littekens
  Littekenolie / het ontspannen en oplossen van littekenweefsel
Spataderen
  Spataderolie/ het versterken van de aderen en doorbloedingverbetering.
Spier
  Spierolie/ het verzorgen van de spier, het verwijderen van eventueel melkzuur.

Etherische oliŽn van Chi

Etherische oliŽn hebben een krachtige holistische werking, een positieve werking op lichaam en geest. De geneeskrachtige en verzachtende eigenschappen kunnen we op verschillende manieren ervaren, zoals bad, massage, stomen of zalven.

KruidenextractenKruiden hebben door de eeuwen heen hun geneeskrachtige werking bewezen. Een methode om deze geneeskrachtige bestanddelen te gebruiken is door het maken van thee. Een kruidenthee kan een goed middel zijn bij bijvoorbeeld verzuring, afslanken, slechte vertering, obstipatie, etc.

Voorbeelden van kruiden zijn: kamille, venkel, berkenblad, pepermunt, heermoes, anijs, enz. Er wordt een recept samengesteld dat voor betreffende cliŽnt van toepassing is. Kruidenextracten bevorderen het genezingsproces. Ook te gebruiken in bad of als tinctuur.