Energetisch werken

Nieuw in mijn praktijk: BARS Behandelingen (YouTube-Info)

Wat is een Bars behandeling? 
Op het hoofd zitten 32 punten (BARS), waarin (oude) emoties, gedachten en overtuigingen opgeslagen zitten, die allerlei blokkades kunnen veroorzaken. Door het zachtjes aanraken van die punten kunnen deze blokkades losgelaten worden. Dit geeft direct meer ontspanning, rust, ruimte en helderheid in hoofd en lichaam, het vergroot je creativiteit, je bewustzijn, je ontdekt meer keuzemogelijkheden en nog zoveel meer.

WIL JE MEER RUST, ENERGIE, PLEZIER EN GEMAK IN JE LEVEN? KIES DAN VOOR BARS!

Tijdens een sessie mag je lekker gaan liggen en dan worden die 32 punten zachtjes aangeraakt, waardoor er energie gaat stromen. Een sessie duurt ongeveer een uur, maar kan naar wens ook verkort of verlengd worden. Een sessie met Access Bars kan helpen voor en bij: Mentale helderheid, Verbeterde motivatie, Significante toename van plezier in het leven, Diepere ontspanning, Slaapproblemen, Angsten en depressies, Stress, Migraines, OCD, Enz.
Wetenschappelijk onderzoek van dr. Terrie Hoop, naar het effect van Access Bars bij mensen met angsten en depressies, heeft onlangs aangetoond dat een sessie met Access Bars de samenwerking tussen de linker- en rechter hersenhelft verbetert en dat meer dan 82% van de deelnemers een positieve resultaat had bij angsten en depressies.

Access Consciousness: Practitioner diverse Bodyprocessen.

Quantum Touch

Quantum Touch is een methode om het genezingsproces van het fysieke lichaam en geest te versnellen op de meest pijnloze, liefdevolle en krachtige wijze die ik ken. Het zelfgenezende en zelfherstellende vermogen van het lichaam is immens. De daarbij altijd aanwezige intelligentie van elke cel in ons lichaam maakt het compleet. Door Quantum Touch wordt dit vermogen en de intelligentie extra aangesproken om datgene wat het lichaam of geest nodig heeft te laten gebeuren.

QT is een healing techniek waarmee je in staat bent om mensen (en ook dieren) te helpen het eigen genezingsproces te versnellen. Dat kan variëren van huis-tuin-en keuken situaties zoals spierpijn, kneuzingen en hoofdpijn tot het uitlijnen van de ruggengraat, RSI, ontstekingen etc. Eigenlijk is het aantal toepassingsgebieden ongelimiteerd.

Per 01-03-2008 ben ik ook een “Certified Quantum-Touch® Practitioner".

Zie voor meer informatie ook nevenstaande webpagina.

Shamballa

Shamballa is Vrijheid en Liefde.

Onvoorwaardelijke liefde uit de bron van ons bestaan. Liefde zoals God het bedoelde……..

De effecten van shamballa zijn:

Zie voor meer informatie ook de webpagina Shamballa

Tachyonenergie

Wat is Tachyon energie? (kort samengevat):

* Het is de bron van alle frequenties.
Tachyonenergie bevat het perfecte potentieel van ons universum.
Hieruit worden alle vormen en frequenties (materie, chi, orgon, prana, yin-yang) van ons universum uit ruimte en tijd geboren en onderhouden.
* Het is de bron van alle leven, en het keert er ook weer na alle ervaringen, chaos en evolutie.
* Tachyon is sneller dan de lichtsnelheid. Tachyonenergie is niet van deze materiele wereld, heeft geen frequentie, ook geen fijnstoffelijke. Daardoor heeft ze ook geen directe wisselwerking met onze wereld van vormen. Daarom kunnen we tachyon niet met onze op frequenties afgestemde mogelijkheden bevatten, laat staan beïnvloeden.
* Tachyon is niet frequentieel en daardoor brengt het ordening op alle niveaus van het zijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Daarom kan er ook nooit een teveel aan tachyon ontstaan bij het gebruik van getachyoniseerde producten. Het kan ook nooit verkeerd gebruikt worden.
* Het proces van verval omkeren houdt in dat een ziek of pijnlijk lichaam geheeld wordt, dat een verjongingsproces inzet en dat er een continue ontwikkeling plaatsvindt in de richting van vervolmaking, bewustzijnsverruiming en een versnelde spirituele ontwikkeling.

Tachyonsessie

Bij een tachyonsessie wordt er gebruik gemaakt van getachyoniseerde materialen.
Dit zal een grote steun zijn in de zoektocht naar de oorzaak van de blokkade of de ziekte en het loslaten ervan.
Het doel is: heling van het gehele wezen en bewustzijnsverruiming.

Bij mij in de praktijk kunt u een cocoon sessie ondergaan. Deze sessie is het meest effectieve middel dat op de planeet beschikbaar is om alles terug in balans brengen. Het als een "must" voor iedereen die zichzelf liefheeft.

De Getachyoniseerde TM Cocoon omringt u met een verrijkende zee van energie waarvan de stroom op een bijzondere wijze wordt gericht om een driedimensionaal veld van Tachyonenergie te scheppen. Deze gerichte stroom Tachyonenergie brengt diep evenwicht en transformeert het hele wezen. Het bevordert integratie van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichtlichamen en leidt zo tot een ervaring van kalmte en gecentreerde helderheid! Het voelt niet alleen geweldig, het zal ieder proces van zelfheling dat moet plaatsvinden op alle niveaus van ons zijn versterken.

De behandeling duurt 20 à 25 minuten.

Zie voor meer informatie ook nevenstaande webpagina.