Bach Bloesem Remedies.

Wat zijn Bach Bloesem Remedies?

Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen helpen u om beter om te gaan met de emoties in het dagelijkse leven die u uit balans brengen. De Bloesem Remedies helpen uw evenwicht te herstellen door u te ondersteunen bij het onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter, in harmonie met uw leven. De BachBloesem Remedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere medicijnen niet.Kortom, ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.

Waar komen ze vandaan?

Bach Bloesem Remedies werden gecreëerd in de jaren 30 door Dr. Edward Bach, een engelse arts, bacterioloog en immunoloog. Zijn filosofie, “Zolang als de Ziel, het Lichaam en de Geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte”, was zijn tijd erg ver vooruit.

Dr. Bach heeft de laatste 10 jaar van zijn leven gewijd aan de verkenning en bestudering van de 38 vormen van gedrag en emoties, die hij identificeerde als de belangrijkste oorzaken van ons lijden. In de natuur vond hij de bloesems, die deze emoties gunstig beïnvloeden, door ons diep in onszelf het corresponderende evenwicht te laten ervaren.

Hij maakte van deze 38 eenvoudige tincturen een verdeling in 7 groepen van emoties:

  1. Angst
  2. Onzekerheid
  3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
  4. Eenzaamheid
  5. Overgevoeligheid
  6. Moedeloosheid en wanhoop
  7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Wat doen deze BachBloesems?

Bach Bloesem geeft je de energie die je nodig hebt om bijv.

Als je verstand weet wat er aan de hand is maar je gevoel nog niet dan werken de druppels snel. De bloesem neemt de blokkade weg zodat je weer de dingen kunt oppakken.Het is van belang dat je inzicht krijgt in je eigen mogelijkheden en daarna gaat handelen.

Rescuedruppels en crème is handig als `t in je huisapotheek aanwezig is. Rescue Remedie druppels brengen snel herstel wanneer een ingrijpende emotionele gebeurtenis U uit evenwicht heeft gebracht. Wat u ook te wachten staat, Rescue Remedie kan u door dieptepunten heen helpen. Het is een remedie die door iedereen te gebruiken is, in iedere situatie in het leven, die als kritiek, spannend of stressvol wordt ervaren. De Rescuecrème verzacht en helpt direct. Het is een heilzame crème op basis van bloemen tinctuur.