Welkom op mijn website!

 

Ik wens u veel leesplezier en mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Magda van den Boorn,

Ik ben gehuwd en samen hebben we twee dochters.

25 Jaar heb ik met veel plezier in de reguliere zorg gewerkt als groepsleidster van zowel lichamelijke als ook geestelijke gehandicapten. Daarna heeft mijn leven een andere wending gekregen. In 2001 ben ik gestart met de 4-jarige HBO opleiding voor Gezondheidstherapeut aan de Europese Academie in Maastricht. Sinds 2005 mag ik mezelf Gezondheidstherapeut en Reiki-Master noemen, ben ik een eigen praktijk gestart en ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging V.B.A.G. en RBCZ wat betekent dat het mogelijk is (bij diverse verzekeringen) de behandeling gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking te laten komen.

Door de opgedane kennis tijdens mijn opleiding, de diverse bijscholings-cursussen en gevolgde seminars te combineren met mijn intuïtie, kan ik een breed scala aan therapieën aanbieden. Uiteraard bekijk ik per individu wat de beste en meest effectieve behandeling is voor de patiënt.

De laatste jaren ben ik voornamelijk bezig geweest met mijn eigen proces. De weg naar binnen : wie ben ik ? wat wil ik ? wat voel ik ? wat wil mijn ziel ? uitzuiveren van alle oude patronen en overlevingsmechanismen die ik me aangeleerd had. Om deze weg te kunnen gaan heb ik de “SAT ” (spiritueel, alchemistisch Therapeut) opleiding en de “Vervolg Therapeuten ” opleiding gedaan in het Patriciershuis in Neer. Deze opleiding heeft me veel dichter bij mezelf gebracht en kan ik veel meer met hart en ziel leven en mijn werk doe n.

Het is een intensief groeiproces waarin ik leerde wie ik in wezen ben en hoe ik in elkaar zit. Problemen en blokkades leren omzetten in groei en ontwikkeling. In de Tarot is mijn zielenkaart de zon, ik ben aan het leren de zon steeds meer te laten stralen in mijn leven.

Ik wil ook heel graag de hand reiken naar de ander/naar jou.....die wil gaan leren wie hij/zij in wezen is.

 

 

Mijn Praktijk